این «مازندران سرسبز» زمین فوتبال ندارد!/ مسائلی که با خانه بهدوشی نساجی سر باز کرد
اختصاص بودجه ، بودجه ۲.۵ میلیاردی استاندار مازندران برای بازسازی چمن ورزشگاه شهدای ساری مشکلات دیگر تیمهای فوتبالی مازندران برملا کرد و آن اینکه مازندران به این سرسبزی زمین فوتبالی
ندارد. فوتبال مازندران این روزها با چالشی عجیب روبهرو شده و ماجرا از «خانه بهدوشی نساجی در لیگبرتر فوتبال کشور» شروع شد، مسالهای که تلنگری بزرگ به ورزش استان زد آن هم این بود که مازندران به این سرسبزی زمین فوتبالی ندارد.
چالشی سخت که کل شهرهای فوتبالی استان را درگیر خودش کرده است. از نساجی که شناسنامه فوتبال مازندران است گرفته تا رایکا در بابل و سایر تیمهای مختلف استانی و اخیرا هم نوین در ساری که حالا با این وضعیت موجود، اصلا زمین ندارد.
استادیوم شهید وطنی قائمشهر که کار تعویض چمن مصنوعی به چمن طبیعی حالا حالاها انجام نخواهد شد و قطعا تا ابتدای فصل آینده لیگبرتر هم کار تعمیراتش طول خواهد کشید. ورزشگاه هفتمتیر بابل هم که قرار بود بازسازی شود، باعث خانهبهدوشی رایکا در لیگ دسته اول فوتبال کشور شده است و این تیم مجبور است بازیهای خانگی خودش را در سیمرغ و در چمن مصنوعی استادیوم شهدای سیمرغ برگزار کند.
استادیوم شهدایساری هم که به عنوان زمین خانگی نساجی در لیگبرتر معرفی شده بود، آنقدر اوضاع بدی داشت تا مدیران نساجی ضرر چند میلیونی را به جان خریدند تا در ساری بازی برگزار نکنند. نساجی به دلیل همین مشکلات موجود در استادیومهای مازندران به اصفهان و مشهد رفت تا در این شهرها میزبان بازیهای لیگبرتر باشد و عملا مازندران از میزبانی لیگبرتر محروم شد. مازندرانی که ۲۴ سال انتظار لیگبرتری شدن را میکشید، حالا دیگر لیگبرتری نیست!
این وسط، بودجه ۲.۵ میلیاردی استاندار مازندران برای بازسازی چمن ورزشگاه شهدای ساری بارقه امیدی را در دل هواداران و عوامل باشگاه نساجی ایجاد کرد. از قرار معلوم مشکل ترک تشریفات استادیوم شهدایساری هم برطرف شد و طبق وعده رئیس هیأت فوتبال مازندران، این هفته کار تعویض چمن ورزشگاه شهدای ساری با بودجه ۲.۵ میلیاردی انجام خواهد شد.
اما اینکه این پروژه عمرانی چه مدت به طول خواهد انجامید، مشخص نیست! آیا نساجی میتواند بازیهای خانگی خودش را از سال ۱۴۰۱ در ساری و در استادیوم شهدای ساری برگزار کند!؟ این سوالی است که جوابش بسته به سرعت اجرای این پروژه عمرانی دارد.
اما چالشهای زمین هایفوتبالی یکی دو تا نیست! ورزش مازندران و داستان استادیومهای فوتبال و تیمداریها در شهرهای مختلف استان، معضل استادیومهای ورزشی هم قوز بالا قوز شده است. بعد سالها ناکامی و کم فروغی ساری در رشته فوتبال، مرکز استان مازندران هم دارای یک تیم لیگ دسته سومی در مرحله نهایی این رقابتها شده است. جواننوین ساری در مرحلهنهایی لیگ دسته سوم فوتبال کشور قرار دارد و از آنجایی که استادیوم شهید متقی شهر ساری حدود ۲ و ۳ سالی است در دست تعمیر است و هنوز هیچ اقدام مثبتی در این ورزشگاه که در مرکز شهر واقع شده است صورت نگرفته است، قطعا این تیم ساروی هم باید در استادیوم شهدای ساری به میدان برود.
نکته جالب اینجاست که استادیوم شهدای ساری قطعا با اجرای پروژه عمرانی تعویض چمن، تا سال جدید آماده بهره برداری نخواهد شد و رقابتهای لیگ دستهسوم فوتبال کشور در مرحله نهایی هم از اسفند ۱۴۰۰ آغاز خواهد شد و عملا سارویها هم بدون استادیوم خواهند شد.
بعد از تعمیرات و بازسازی استادیوم شهدای ساری هم بعید است که به غیر از نساجی، هیچ تیمی اجازه بازی کردن در استادیوم شهدای ساری را داشته باشد. چون اولویت با برگزاری دیدارهای لیگ برتر است.
این وسط، مسؤولان استان باید هرچه زودتر فکری به حال این مشکلات کنند تا هر چه زودتر مشکلات موجود برطرف شود.
چالش سختی که نشان از عدم برنامهریزی و آیندهنگری در استان مازندران دارد. مازندران سرسبز، مظلوم واقع شده و حالا باید تاسف بخوریم و بگوییم که این «مازندران سرسبز» زمین فوتبال ندارد!
به گزارش فارس مخاطبان این رسانه چندین پویش به نام مشکل خانه به دوشی نساجی را نیز در سامانه فارس من خبرگزاری فارس ثبت کردند و خواستار پیگیری این مسئله شدند.
سوژههای با عنوان ورزشگاه شهید وطنی را به نساجی مازندران بسپارید، مشکل خانه به دوشی نساجی حل شود، مشکل چمن ورزشگاه شهید وطنی را حل کنید از مطالبه مخاطبان از این رسانه بود که خبرگزاری فارس نیز به صورت مفصل در قالب یک گزارش با عنوان بررسی مشکل خانه به دوشی نساجی به این سوژه پرداخته است و اکنون نیز امیدوارست با وعدههای مسؤولان این مشکلات یکبار برای همیشه حل شود. / منبع : خبرگزاری فارس – مهدی رضی
ما را در صفحات زیر دنبال کنید:
اینستاگرام
https://instagram.com/nassajisport
توئیتر
https://twitter.com/nassajisport
تلگرام
https://t.me/nassajisport1
فیس بوک
https://www.facebook.com/nassajisport1